Sekretesspolicy

Personuppgiftspolicy

Vi följer den svenska personuppgiftslagen. Den är till för att ge individen bästa skydd mot hur personuppgifter lagras.

Vi måste enligt denna lag be dig samtycka att vi behandlar och sparar uppgifter om dig i vår databas. Genom köp hos Torkarbladsspecialisten bekräftar du detta samtycke. Vi sköter alla personuppgifter som du uppger till oss vid köp via en personuppgiftsansvarig.

Som konsument har du rätt att begära ändring, utdrag samt radering av dina egna uppgifter. Informationen kommer användas så att vi vid köp kan fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund.

Personuppgifterna används endast till att sköta vårt arbete / åtagande gentemot dig som kund, vilket innebär att våra samarbetspartners i orderadministrationen är:

Faktureringsbolag (Payson)
Fraktbolag (DHL)

som kan ta del av den informationen för att genomföra de moment som krävs för att kunna administrera ordern.


Dataskyddsförordningen(GDPR)
Vid beställning hos oss på Torkarbladsspecialisten.se, så godkänner du att vi lagrar dina uppgifter; Namn, leveransadress, e-postadress och telefonnummer. Vi använder dessa uppgifter för att kunna skicka ut din beställning, vid reklamationer, statistik och vid utskick utav nyhetsbrev. Vid betalningssätt som kräver en kreditupplysning t.ex Payson faktura) kräver vi även personnummer utöver ovan nämnda uppgifter.

Enligt dataskyddsförodningen(GDPR) har du som kund hos oss rätt att få ett utdrag med information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. För att ta del av sådant utdrag vänligen kontakta oss på mejl. Vi lämnar aldrig ut eller säljer vidare dina personuppgifter.

 

Vi ger ej ut / säljer uppgifter.